Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Address Beach Resort, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Addres Beach Resort este gazduit intr-unul dintre cele doua turnuri iconice de 77 etaje, cu 217 camere si apartamente situate la capatul Jumeirah Beach Residences, oferind peste 100 de metri de plaja, cu vedere directa la Ain Dubai, si facilitate excelente de agrement si divertisment.
Facilitati: 5 restaurante. Centru SPA, piscina si centru fitness, club pentru copii.
Tipuri de camera
Deluxe Marina View Room: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta sub 12 ani. Camera are 45 mp, un pat king size si are vedere la Dubai Marina. Facilitati: baie, dulap, facilitate pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces gratuit la internet, mini-bar.
Deluxe Marina View Room Twin: Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil cu varsta sub 12 ani. Camera are 45 mp, cu vedere la Dubai Marina. Facilitati: baie, dulap, facilitate pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces gratuit la internet, mini-bar.
Deluxe Marina View Room with Balcony: Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil cu varsta sub 12 ani. Camera are 57 mp, cu vedere la Dubai Marina. Facilitati: 1 pat king, balcon, baie, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif.
Deluxe Sea View Room: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta dsub 12 ani. Camera are 45 mp, cu vedere la Ain Dubai. Facilitati: 1 pat king, baie, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif, vedere la mare.
Deluxe Sea View Room Twin: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta dsub 12 ani. Camera are 45 mp, cu vedere la Ain Dubai. Facilitati: 2 paaturi twin, baie, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif, vedere la mare.
Deluxe Sea View Room with Balcony: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta dsub 12 ani. Camera are 57 mp, 1 pat king si are vedere la Ain Dubai si plaja Jumeirah. Facilitati: 57 mp, 1 pat king, baie, balcon, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif, vedere la mare.
Executive Sea View Suite with Balcony: Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani sau 3 adulti. Cu un balcon privat cu vedere la Golful Persic, Suita Exevutive are 81 mp. Facilitati: capacitate 4 persoane, 1 pat king size, 1 canapea extensibila, 81 mp, 5 restaurante in apropiere, baie, balcon, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat.
Two Bedroom Panoramic Suite: Capacitatea maxima este de 3 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani sau 4 adulti. Suita Panoramica cu 2 dormitoare ofera vedereasupra plajei Jumeirah. Facilitati: 129 mp, capacitate 6 persoane, 2 paturi king, dormitoare de lux, baie, dulap, acces la lounge-ul clubului, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar, seif, serviciu dedicat de concierge, calcat gratuit, mic dejun in camera, ceai de dupa-amiaza in salon, Happy Haour la Li Brasil.
Three Bedroom Presidential Suite: Capacitatea maxima este de 5 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani sau 6 adulti. Suita prezidentiala are 3 dormitoare si 279 mp. Facilitati: 2 paturi king, 1 pat twin, 279 mp, balcon, baie, acces la lounge-ul clubului, televizor cu ecran plat, dulap, acces internet, mini-bar, seif, vedere la mare, serviciu dedicat de concierge, calcat gratuit, mic dejun in camera, ceai de dupa-amiaza in salon, Happy Haour la Li Brasil.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Address Beach Resort, Dubai, Emiratele Arabe Unite