Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL AQUA PRESIDENT

4 stele

   Baile Felix, Romania Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Hoteluri cu piscină exterioară încălzită
 | 
Stațiuni balneo în România
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Relaxare la Băile Felix

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL AQUA PRESIDENT, Baile Felix, Romania

INFORMATII GENERALE:

In sezon (30.06-14.09) se pot face rezervari doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica.
In extrasezon sejur minim 3 nopti pentru sejur odihna si minim 6 nopti cu check-in duminica pentru tratament.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Corpul Aqua President este solutia ideala de cazare pentru cei care isi doresc cazarea in incinta Aqua Parkului. Accesul in Aqua Park este gratuit tuturor turistilor cazati in cadrul acestui corp.

FACILITATI UNITATE: Turistii cazati aici cu acces facil la toate facilitatile oferite de Aquaparc precum si la restaurant. Tratamentul se efectueaza in corpul Hotelului President unde se afla baza de tratament. Parcarea este gratuita, aceesul in Aqua Park gratuit.

DESCRIERE CAMERE: Camerele sunt spatioase, pat matrimonial sau twin, mocheta pe jos, birou lucru, TV smart, dulap haine, halat de baie si papuci. Camerele nu au balcon - repartitia lor se face la receptie.
Camerele duble standard dispun de pat matrimonial sau twin, aer conditionat, tv, birou de lucru cu internet cablu sau Wi-fi gratuit, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie. In sifonier gasiti seif, halate de baie si papuci de camera.

Camerele duble superior dispun de o suprafata generoasa, pat matrimonial sau twin, aer conditionat, tv, birou de lucru cu internet cablu sau Wi-fi gratuit, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie. In sifonier gasiti seif, halate de baie si papuci de camera.

Hotelul dispune de 4 apartamente: unul open space foarte spatios, unul cu 2 camere decomandate si 2 cu scara interioara (jos living cu canapea extensibila, sus dormitor), dormitor cu pat matrimonial sau twin, aer conditionat, living cu canapea extensibila, tv, birou de lucru cu internet cablu sau Wi-fi gratuit, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie. In sifonier gasiti seif, halate de baie si papuci de camera. Un singur apartament cu scara interioara dispune de terasa.

LOCALIZARE: Situat la iesirea din statiunea Baile Felix spre satul Cordau la marginea padurii Felix. Accesul spre centrul statiunii se poate face pe E 79 sau printr-o poteca prin padure.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.


POLITICI: Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00. Nu se accepta accesul cu animale de companie.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie / specialist.

SERVICII DE MASA: se acorda in restaurantul propriu in regim bufet suedez. Restaurantul este dotat cu o mica terasa. In cadul meselor se servesc diverse bauturi non alcoolice, iar la cina apa, bere, palinca. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: in cadrul complexului exista 4 sali de conferinta de diverse capacitati, intre 20 si 350 persoane. La cererea clientului se pot pune la dispoziie: proiectoare, ecrane de proiectie, flip chart-uri, sistem de traducere simultana, sistem de sonorizare. Toate salile sunt dotate cu aer conditionat si conexiune la internet. La cerere se pot asigura pauze de cafea.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Darts
Biliard
Minibar
Squash
Bowling
Sauna
Loc de joaca
Spa
Piscina
Centru
Receptie
Baie
Telefon cu apelare directa
TV
Piscina interioara
Sezlonguri langa piscina
Umbrele de soare langa piscina
Masaje
Tenis de masa
Divertisment pentru copii
Wellness
Dus sau cada
Toaleta
Pentru familiile cu copii
Aquapark in hotel
Aer conditionat
Tobogane si tobogane cu apa
Facilitati sanitare
Aer conditionat individual
Recunoastere
VISA
MasterCard
Calitate garantata
Club Resort
Gara
Prosoape de baie
Asternut
Piscina privata
Calitate wellness
Spa si Wellness
Hotel destinat familiilor
Atractii - pentru familii
Atractii - parcuri de distractii

Intrebari frecvente HOTEL AQUA PRESIDENT, Baile Felix, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL AQUA PRESIDENT prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL AQUA PRESIDENT?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL AQUA PRESIDENT?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL AQUA PRESIDENT?

Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00

HOTEL AQUA PRESIDENT este potrivita pentru copii?

Copii sunt bineveniti.

HOTEL AQUA PRESIDENT accepta animale de companie?

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL AQUA PRESIDENT?

Hotel dispune de piscina interioare si exterioare, topogane cu apa, AquaPark, ; parcare gratuita, lift.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL AQUA PRESIDENT?

Hotelul ofera si un serviciu de masa Light ALL INCLUSIVE sub forma de bufet suedez cu bauturi incluse in timpul meselor.

Exista parcare privata la HOTEL AQUA PRESIDENT?

Hotelul dispune de parcare gratuita, pazita si supravegheata video.

Locatie HOTEL AQUA PRESIDENT, Baile Felix, Romania