Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Tsalos Beach Hotel, Heraklion, Grecia

Locatie
Insula Creta, statiunea Analipsis, la 5 km de orasul Hersonissos, la 26 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis" din Heraklion. 
Recomandari
Hotel mic situat vizavi de plaja de nisip din satul traditional pescaresc Analipsis. Dispune de camere spatioase, cu chicineta, taverna, magazin, cafenea, snack bar, piscina, bar. Potrivit pentru orice categorie de turisti.


Descriere camere
Un total de 52 camere: Studios (~30-35 mp), Apartments 2-Rooms (~40-45 mp). Facilitati camere: aer conditionat (contra cost), telefon, TV (in majoritatea camerelor), seif (contra cost), chicineta, frigider, baie / dus, balcon / terasa.Studio Pat dublu sau doua paturi de o persoana, canapea extensibila, chicineta. Apartment 2-Rooms Living cu chicineta, doua canapele extensibile, dormitor separat cu pat dublu sau doua paturi de o persoana. Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.