Vacante

Pelagia Bay Hotel (Crete)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pelagia Bay Hotel (Crete), Agia Pelagia, Grecia

Descriere: Hotelul Pelagia Bay de 3 stele este un hotel potrivit pentru familii, care ofera camere bine amenajate, toate dotate cu o baie privata cu dus. si un balcon sau o terasa. O piscina, un restaurant si de asemenea un cafe-bar,
Localizare: Situat in satul de pe litoral Agia Pelagia, la aproximativ 800 m de plaja cu nisip si la 17 km de aeroportul international din Heraklion.
Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (taxa suplimentara de 7 EUR pe zi), linie directa telefon, seif (cost suplimentar de 2 EUR pe zi), mini-frigider,fierbator electric, dus, uscator de par (la cerere), balcon/terasa, menajera service (de 6 ori pe saptamana), schimbare prosoape (2 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (1 data pe saptamana)
Facilitati hotel: Receptie 12 ore, hol, lounge TV, Wi-Fi in zone publice (gratuit), piscinain aer liber (09:00-20:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja de ctre un tert extern), terasa la soare, aeroport, serviciu de transfer (contra cost), gradina, parcare.
Clasificare oficiala: 3 stele
Web site: https://pelagiabay.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.