Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Pearl Beach Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pearl Beach Hotel, Rethymnon, Grecia

Descriere: Pearl Beach este resort foarte bine localizat pe plaja de nisip din orasul Rethymno, cu servicii excelente si personal atent.
Localizare: Pearl Beach este localizat ideal pe faleza din Rethymno, la 2 km de orasul vechi, la 90 km de aeroportul din Heraklion si la 60 de cel din Chania.
Plaja: Pearl Beach este situat peste drum de plaja cu nisip premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Pearl Beach detine 148 de camere mari si frumoase, toate dotate cu aer contidionat, wi-fi, TV satelit, DVD, radio si CD, telefon, seif, mini bar, facilitati pt ceai si cafea, baie open plan unele sau baie normala altele, uscator, balcon.
Facilitati hotel: Pearl Beach pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii si o piscina interioara, restaurant cu locuri inauntru si afara, 2 baruri ( pool bar si lobby bar ), internet corner, tenis de masa, biliard, centru wellnes, centru fitness, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, saloane de masaj.
Facilitati copii: Pearl Beach asigura copiilor piscina si loc de joaca.
Categoria oficiala: 4*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.