Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Niko Elen, Stalida, Grecia

Locatie
Staiunea Stalis, la 9 km de orasul Hersonissos, la 30 km de Aeroportul International "N. Kazantzakis" din Heraklion. 
Recomandari
Hotel mic si linistit, cu acces facil la plaja de nisip, situat in apropiere de centrul statiunii Stalis, dispune de camere spatioase, cu toate facilitatile, o atmosfera calda familiala.


Descriere camere
Un total de 43 camere: Standard Rooms (~ 18-22 mp).În camere: aer condiționat (contra cost), duș, uscător de păr, seif (contra cost), TV, frigider, balcon.2 paturi de o persoană sau un pat dublu.Tipul patului suplimentar - pliabil / standard.Curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.