Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere NIKOS HOTEL, Mallia, Grecia

Locatie
La 1 km de centrul stațiunii satului Malia, la 30 km distanta de Aeroportul International "Nikos Kazantzakis" din Heraklion.
Recomandari
Hotel economic situat intr-o zona linistita, dispune de: camere confortabile, bar, piscina, jacuzzi, internet, servicii de calitate.


Descriere camere
Total 38 de camere: Singles, Doubles (~15 mp), Triples (~15 mp).Facilitati camere: aer condiționat (contra cost), baie (duș), uscator de par, telefon, seif (contra cost), TV, mini-frigider, ceainic electric, balcon.Double - 2 paturi de o persoana.Triple - 3 paturi de o persoana.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.