Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere KONI VILLAGE, Stalis, Grecia

Site web
www.konivillage.gr

Drinks & food
Hotelul dispune de restaurant, bar si snack bar. Restaurantul hotelului ofera preparate traditionale ale bucatariei grecesti care pot fi servite fie in incinta acestuia sau pe terasa acoperita. La piscina, barul ofera sucuri proaspete si cocktail-uri exotice, iar dimineața oaspeții se pot bucura de mic dejun American.

Sport si divertisment
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai: teren de tenis, biliard, tenis de masa, fotbal de masa, inchirieri biciclete, biblioteca.

Localizare
Complexul de apartamente este contruit pe o colina (in panta), la o distanta de 800 m de centrul statiunii si de plaja Stalis, oferind o superba vedere panoramica asupra Marii Egee. Hotelul este inconjurat de alei, terase, locuri umbroase, fiind situat intr-o zona linistita, la o scurta distanta de mers pe jos de zona animata a statiunii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.