Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAISSA BEACH HOTEL APARTMENTS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere KAISSA BEACH HOTEL APARTMENTS, Gouves, Grecia

4/5 Trip Advisor Hotelul este situat la o distanta de 15 min cu masina de aeroport, la 600 m distanta de centrul statiunii Gouves si la 10 m distanta de plaja Kaissa. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitie masa de biliard si masa de tenis; se organizeaza seri tematice cu muzica live

Localizare
Hotelul este situat la o distanta de 15 min cu masina de aeroport, la 600 m distanta de centrul statiunii Gouves si la 10 m distanta de plaja Kaissa

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.