Cere oferta Cere oferte
Vacante

INSULA ALBA

5 stele

   Analipsi, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere INSULA ALBA, Analipsi, Grecia

Hotel Adults Only !
\'Insula Alba\' sau \'Insula Alba\' un nume inspirat din culorile albe ce domina hotelul.Un luxos hotel de 5* cu 136 de camere si apartamente cu un design deosebit contemporan minimalist.Hotelul este localizat in partea de nord a insulei la 20 km distanta de aeroportul Keraklion in satul Analipsis.Resortul este construit pe o suprafata de 28.000mp
Facilitati hotel:Restaurantul principal \'Insula\'A la carte Restaurant\'Nubes\'Cocktail barBar la piscinaPiscina exterioaraSpa lounge si Beauty center cu piscina interioaraCamera pentru bagajeParcare24 ore RecepetieInternet WI-FIRoom serviceLa cerere se pot organiza aniversari sau alte evenimente
Hotelul opereaza sub meniu HB - demipensiune
Dotari camere:Halat si papuciUscator de parDus sau cadaPat king sizeAer conditionatTV sateliteMini barServiciu cafea si ceaiWI-FI internet
Camerele Double classic sunt localizate la nivelul superior si au in dotare 1 pat king size o canapea sau 2 fotolii, suprafata 30mp cu balcon. Pot avea vedere la piscina sau la mare.
Junior suite: au o suprafata de 40-45mp, cu balcon, au un semi etaj, dormitorul este la etaj iar la nivelul inferior se regasesc o canapea sau doua fotolii.
Classic room Swim-up: sunt la nivel inferior , motiv pentru care au acces direct la piscina rau care inconjoara nivelul inferior, au o terasa cu sezlonguri, suprafata 30mp, vedere catre piscina.
Clssic room cu piscina privata: situata la nivel inferior, 1 pat king size sau o canapea,terasa privata cu sezlonguri, suprafata 30mp, suprafata piscina 10-15mp
Honeymoon classic cu piscina privata:localizata la nivek inferior. 1 pat king size si o canapea sau 2 fotolii,suprafata 30mp,piscina 10-15mp.



Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.