Cere oferta Cere oferte
Vacante

Galaxy

5 stele

   Heraklion, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Galaxy, Heraklion, Grecia

Descriere HOTEL GALAXY:
Un hotel de oras, complet renovat in 2008 ce ofera o combinatie de facilitati de lux, servicii de calitate si profesionalism. Recomandat pentru o vacanta activa in centrul capitalei insulei imbinand vizitarea principalelor atractii ale Cretei cu shoppingul.
Tip masa: mic dejun si optional demipensiune sau pensiune completa
Localizare HOTEL GALAXY:
Hotelul este situat intr-o zona eleganta a Heraklionului, la o distanta de 1 km de centrul orasului, 5 km de plaja si aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL GALAXY este localizat in capitala insulei, Heraklion. Cea mai apropiata plaja este cea din Ammoudara, la aproximativ 5 km de hotel. Plaja este de nisip iar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL GALAXY dispune de 127 camere superioare, executive si suite . Camerele (cu vedere la oras sau piscine) sunt echipate cu aer conditionat, uscator de par, seif, televiziune prin cablu/satelit, minibar, telefon, radio, baie, aer conditionat si sunt dotate cu lenjerie de bumbac egiptean pur; sunt disponibile si camere hipoalergenice. Unele unitati au cada cu hidromasaj.
Facilitati hotel GALAXY:
Hotelul dispune de 2 restaurante gourmet, lounge bar & snack bar, cafenea, un centru de wellness si o piscina mare cu apă dulce, sauna, sala de gimnastica, sali de conferinta, acces la internet, gradina cu terasa.
Clasificare agentie: 5*
Web site: www.economouhotels.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.