Cere oferta Cere oferte
Vacante

FODELE BEACH WATER PARK RESORT

5 stele

   Fodele, Grecia

Paste in strainatate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere FODELE BEACH WATER PARK RESORT, Fodele, Grecia

Localizare: Hotelul Fodele Beach este situat intr-o frumoasa locatie pe plaja de nisip Fodele, avand o priveliste minunata; este pozitionat la 25 km vest de aeroportul international Heraklion.

Facilitati hotel
: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sau o gama larga de facilitati si activitati precum :Water park (numai pentru clientii hotelului) cu 6 piscine si 7 tobogane supervizate de salvamari, o piscina interioara semi-olimpica aflata in cladirea principala incalzita in lunile aprilie, mai si octombrie. Clientii au la dispozitie animatori cu program de dimineata si dupa masa, club pentru copii (4-12 ani) precum si piscina, sala conferinte, sala de gimnastica si centru wellness, terenuri de tenis, teren baschet, mini golf, precum si volei pe plaja, scufundari si sporturi de apa.Hotelul dispune de 3 restaurante cu meniuri internationale (capacitate 90 locuri); cu specific grecesc (capacitate 130 locuri) ; 3 snack-baruri: Margarita (intre orele 10.00 -18.00, langa piscina principala, servire la ora ceaiului 16:30 -17:30 cu produse de patiserie); Windmill (in incinta Water park- ului), After Dark (intre orele 21.30 -23.00, in restaurantul principal; 3 baruri: Belvedere Cocktail bar in lobby, deschis intre orele 17.30 - 01.00; Starfish Beach Bar - pe plaja, deschis intre orele 10.00 - 18.00; se pot servi bauturi racoritoare, bere la draft precum si vinuri locale, cafea, ceai, aperitive; Starlight Bar - deschis intre orele 17.30 -01.00; Programul All inclusive valabil pana la ora 23.00; se pot servi bauturi alcoolice si nealcoolice, locale si din import, cocktail-uri.Clientii beneficiaza de sezlonguri, umbrele si proasoape de plaja(fara cost suplimentar) iar accesul la internetul wi-fi este gratuit in anumite zone publice.

Dotari camere:
cele 412 camere spaioase, sunt dotate cu unitati individuale de aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par, seif(cost suplimentar), frigider Tipuri de camera : Standard Garden View/ Sea View, Superior,Family Superior, Family Suite.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.