Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati Epavli Luxury Villa, Heraklion, Grecia

Parking
Piscina
Internet
Televizor
Frigider
Sala de antrenament
Canale TV prin satelit
<100 m
Luxurious
5+ dormitoare
Deluxe

Descriere Epavli Luxury Villa, Heraklion, Grecia

Locatie

Distanța de la aeroport este de 15 km.
Distanța până la cea mai apropiată localitate este de 5 km.
Cel mai apropiat magazin se află la 5 km.
Cel mai apropiat spital se află la 3 km.
Se recomandă închiriere de mașini.


Recomandari

Vilă luxoasă Epavli Luxury Villa este un nou conac elegant situat pe malul mării, la doar 25 de m de apele turcoaz a golfului Heraklion din Marea Creta.


Descriere camere

Vila este construită pe 3 niveluri.

La ultimul etaj se află 4 dormitoare, fiecare având o intrare separată conectată la sală de atrenament, cu geamuri de la podea până la tavan. Toate cele patru dormitoare de la acest etaj au propria lor baie, din care două dintre ele au acces la un balcon cu vedere la mare.

La parter se află un living, o sală de mese și o bucătărie cu acces direct la piscină. Dormitorul principal este, de asemenea, situat la acest etaj cu un pat king-size, cu uși spectaculoase de la podea la tavan, care se deschid pe o terasă cu vedere la piscină și la mare.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie Epavli Luxury Villa, Heraklion, Grecia