Vacante

ANTHOULA VILLAGE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ANTHOULA VILLAGE, Analipsi, Grecia

Hotelul Anthoula Village se află in Hersonissos și oferă un restaurant, o piscină in aer liber sezonieră, un centru de fitness, un bar și un lounge comun. Are și vedere la piscină. Acest hotel de apartamente oferă acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.

Proprietatea poate oferi prosoape și lenjerie de pat la un cost suplimentar.

Oaspeții de la Hotelul Anthoula Village se pot bucura de un mic dejun continental.

La proprietate există o terasă la soare.

Hotelul Anthoula Village pune la dispoziție facilități de tenis de masă, iar oaspeții pot face drumeții sau schi in imprejurimi.

Plaja Aposelemis se află la 1,3 km de hotel, iar Acvariul Aquaworld este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 16 km de Hotelul Anthoula Village. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.