Vacante

Rethymno Village

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Rethymno Village, Rethymnon, Grecia

Locatie
La 5 km de centrul orasului Rethymno, la 64 km de Heraklion, la 68 km de aeroportul international "Nikos Kazantzakis" din Heraklion, la 68 km de aeroportul din Chania. Cladire centrala.
Recomandari
O zona frumoasa, piscine, camere confortabile, un restaurant, baruri, internet, servicii bune.


Descriere camere
Un total de 137 de camere: Doubles Promo (~20-25 mp), Doubles (~20-25 mp), Family Rooms Doubles (~32 mp).Facilitati: aer conditionat (contra cost), TV prin satelit, telefon, baie (cada / dus), uscator de par, seif (contra cost), frigider, balcon / terasa. Pat dublu sau doua paturi de o persoana.Camerele duble Promo sunt situate la parter. Pat dublu sau 2 paturi de o persoanăFamily Room Patru paturi de o persoana.Serviciu zilnic de menaj, schimbarea lenjeriei - 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.