Vacante

Popi Aparthotel (K)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Popi Aparthotel (K), Agia Marina, Grecia

Descriere Popi Aparthotel: afacere de familie, complexul de apartamente Popi este alcatuit din trei cladiri, situate langa plaja din Agia Marina, intr-o gradina de portocali si maslini.


Localizare Popi Aparthotel: situat la 200 de plaja din Agia Marina, intr-o zona linistita, aproape de magazine, restuarnate, taverne si cluburi. Aeroportul din Chania se afla la 30 km, orasul Chania la 13 km.


Masa: fara masa


Dotari camere: Popi Aparthotel dispune de 26 de unitati de cazare, de trei tipuri: studiouri (pentru 2 persoane), apartament cu un dormitor (pentru 2-3 persoane) si apartamente cu doua dormitoare (pentru 2-5 persoane). Camerele sunt amenajate confortabil, iind dotate cu: baie privata, chicineta si zona de servit masa, frigider, telefon, TV, aer conditionat (contra cost), balcon.


Facilitati Popi Aparthotel: piscina exterioara, terasa de plaja amenajata, receptie, snack bar, teren de joaca, parcare privata. Snack barul ofera preparate pentru mic dejun, salate si snackuri traditionale grecesti. Produsele provin din ferma proprie sau sunt cultivate local.


Web: http://www.popihotel.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.