Vacante

Pantheon (Atsipopoulo) (K)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pantheon (Atsipopoulo) (K), Rethymnon, Grecia

Descriere: Un hotel destinat in exclusivitate adultilor, situat pe un deal din suburbia orasului Rethymno. Recomandat persoanelor care doresc o vacanta intr-o zona linistita a Cretei.Localizare: la 600 m de satul Atsipopoulo, la aproximativ 2 km de plaja de nisip Koube, 3 km de Rethymno si 55 km de aeroportul din Chania. La 100 m de hotel sunt mici magazine si un mini market.
Dotari camere: Camerele sunt amenajate clasic si sunt dotate cu balcon/terasa, telefon, aer conditionat, uscator de par, televizor, radio, frigider, seif (contra cost, aprox 12 EUR/saptamana).
Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, contra cost pe plaja), acces internet WiFi in zona receptiei (gratuit).
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
http://www.pantheon-hotel.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.