Vacante

Mr and Mrs White Crete Boutique Lounge (K)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mr and Mrs White Crete Boutique Lounge (K), Stavros (Chania), Grecia


Descriere HOTEL MR and MRS WHITE CRETE LOUNGE RESORT AND SPA:
Incepand cu anul 2019 fostul hotel Cretan Pearl si-a schimbat denumirea in Mr & Mrs White Crete Lounge Resort and Spa. Localizare: Hotelul este situat pe coasta de vest a insulei Creta, intr-o zona retrasa si linistita, la aproximativ 200 m de plaja din zona Stavros, la numai 10 km de aeroportul din Chania si la 15 km de pitorescul oras Chania.
Dotari camere: Camerele sunt luminoase si spatioase, au un aspect modern si sunt dotate cu acces internet WiFi, telefon, seif, aer conditionat, televizor, mini frigider, uscator de par.
Facilitati MR and MRS WHITE CRETE LOUNGE RESORT AND SPA: restaurant, 2 baruri,
2 piscine, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri (gratuite la piscina, contra cost pe plaja), centru spa cu hammam si sauna, centru fitness, mini market, acces internet WiFi.
Web: www.mrandmrswhitecrete.com
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.