Vacante

LITO BEACH HOTEL

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LITO BEACH HOTEL, Platanias, Grecia

Descriere HOTEL LITOS BEACH: Litos este un hotel modern, ideal pentru familii si pentru cei care cauta o vacanta linistita intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Localizare HOTEL LITOS BEACH: Este situat la numai cativa metri distanta de mare, la o distanta de 4 km de Agia Marina. Sezlongurile pe plaja sunt contra cost
Dotari camere: Acest hotel dispune de 50 de camere, de 3 stele, 2 tipuri de camera: Standard (pentru 2 sau 3 persoane), apartamente (potrivite pentru familii de pana la 5 persoane).
Toate camerele sunt dotate cu: balcon, baie, chicineta cu cafetiera, frigider, aer conditionat, televizor, seif, Wi-Fi, uscator de par seif ( contra cost).
Facilitati HOTEL LITOS BEACH: Hotelul dispune de restaurant si bar la piscin, 1 piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina,Loc de joaca pentru copii, gradina, WiFi in zonele publice.
Web: www.litobeach.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.