Cere oferta Cere oferte
Vacante

LEFKONIKO BEACH

3 stele

   Rethymnon, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LEFKONIKO BEACH, Rethymnon, Grecia

Complexul de apartamente are in componenta doua cladiri, Lefkoniko Bay & Lefkoniko Beach. Apartamentele si studiourile situate in cladirea Lefkoniko Beach sunt renovate in cursul anului 2014. Construit in stil traditional, complexul este situat la 30m de plaja cu nisip fin din Rethymnon, la 800 m de centrul istoric al orasului Rethymno. Localizare:
Hotelul este situat la 50 m de plaja si la 800 m de centrul orasului Rethymnon. In vecinatatea hotelului sunt numeroase magazine, restaurante, cafenele si baruri. Aeroportul International Heraklion se afla la 78 km in partea de est, iar Hania la 56 km vest.

Drinks & Food:
Masa poate fi servita in restaurantul principal Othello sau restaurantul a-la-carte Alasia. De asemenea, exista si un bar principal Horizon, dar si bar la piscina.

Sport si Divertisment:
Hotelul ofera numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: 2 piscine pentru adulti, dintre care una cu hidromasaj, salon de infrumusetare, tenis de masa, billiard, darts, serviciu de schimb valutar.

Web page:
http://www.lefkoniko.gr/hotel.asp?myid=1001

Spa & Welness
Hotelul dispune de o piscina cu hidromasaj si un salon de infrumusetare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.