Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kirki Village (C), Panormo, Grecia

Descriere: Kirki Village este un hotel mic si confortabil, cu arhitectura clasica din insulele Ciclade. Un hotel cu o atmosfera calda, recomandat pentru o vacanta relaxanta.
Localizare: la aproximativ 250 m de plaja din Panormo si 22 km de Rethymno.
Dotari camere: Hotelul are 52 de camere dotate cu aer conditionat (contra cost, aprox 5 EUR/zi), acces internet WiFi (gratuit), seif (contra cost), frigider, fierbator de apa, uscator de par, balcon/terasa. Camerele duble au in medie 25-30 mp iar camerele familiy au 35-40 mp si sunt alcatuite dintr-un dormitor separat si un living.
Facilitati hotel: restaurant, piscina cu snack bar, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina si contra cost pe plaja), prosoape de plaja (contra cost), biliard (contra cost).
Animalele de companie sub 5 kg sunt acceptate (la cerere).
Web site: https://www.kirkivillage.com
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.