Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Jo An Palace, Rethymnon, Grecia

Descriere: Hotelul Jo An Palace este un hotel de 4 stele amplasat ideal in centrul orasului Rethymno, intr-o zona cu cafenele, taverne si magazine, la 800 m de plaja de nisip si de portul venetian.
Localizare: Hotelul Jo An Palace este localizat in frumosul oras Rethymno, la 80 km de aeroportul din Rethymno si 70 km de aeroportul din Chania. In apropierea hotelului se afla statie de autobuz.
Plaja: Hotelul Jo An Palace este situat la 800 de plaja. Drumul spre plaja trece prin centrul istoric venetian al orasului. Plaja este nisipoasa, premiata cu Blue Flag, iar sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista posibilitatea practicarii sporturilor nautice contra cost.
Dotari camere: Hotelul Jo An Palace detine 70 de camere single, duble si family. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (2 euro/zi), TV satelit, frigider, facilitati pentru preparat ceai/cafea, fier de calcat (la cerere), baie cu dus, uscator de par, halat si papuci, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul Jo An Palace pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, zona vizionare TV, wi-fi, lift, camera pentru bagaje, restaurant, lounge cafe & snack bar, gradina pe acoperis cu piscina (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prim ajutor, doctor la cerere (cu plata). Exista centru welness cu plata ( sauna, piscina, baie de aburi, masaj). Pentru infanti se asigura patut si scaune (la cerere, gratuit) si serviciu de babysitting (cu plata).
Categoria oficiala: 4*
Pagina web: www.joan-hotels.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.