Cere oferta Cere oferte
Vacante

Iperion Beach

3 stele

   Rethymnon

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Iperion Beach, Rethymnon, Grecia

Iperion Beach este hotelul perfect pentru turistii care isi doresc o vacanta linistita la malul marii. Situat in Rethymno, vizitatorii acestui oras venetian, cu arhitectura renascentista, fortareata venetiana, muzee si plaje de nisip, revin in fiecare an, pentru a se bucura de numeroasele atractii locale si cazare de inalta calitate.


Localizare
Hotelul Iperion Beach este situat direct pe faimoasa plaja de nisip din Rethymno la doar 10 minute de orasul vechi Rethymno. Iperion Beach este hotelul ideal pentru cei care doresc o vacanta relaxanta.


Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscina, beach bar cu gustari, cocktail-uri si racoritoare, plaja de nisip cu sezlonguri si umbrelute, receptie deschisa intre orele 09:00 23:00, restaurant in aer liber, bar, internet corner, mini-market, parcare.


Dotari camere
Iperion Beach Hotel este format din 40 de studiouri si apartamente mobilate in stil modern. Toate camerele sunt dotate cu bucatarie complet echipata, TV, seif, aer conditionat, telefon si un balcon cu vedere spectaculoasa catre mare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.