Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ilios Apartments

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ilios Apartments, Maleme, Grecia

Localizare:
Ilios Apartments este localizat intre Platanias si Maleme, pe plaja Gerani. La 16 km de centrul orasului Chania si la 17 km de portul Souda. La 10 minute distanta se pot gasi cafenele, taverne si magazine cu suveniruri.
Facilitati:
Hotelul dispune de seif la receptie, rent a car, sala de jocuri video, servicii de baby sitting (contra-cost), piscina, umbrele si sezlonguri, loc de joaca pentru copii, parcare.
Restaurant:
-Main Restaurant
-Bar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat (contra-cost), TV, chicineta cu frigider, seif (contra-cost), baie cu uscator de par
-Apartments 45mp: dispune de o extra canapea extensibila in sufragerie. Capacitatea maxima este de trei sau patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.