Vacante

Ikones Seafront Luxury Suites (K) Adults Only +16

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ikones Seafront Luxury Suites (K) Adults Only +16, Rethymnon, Grecia

Descriere: Ikones Seafront Luxury Suites este un hotel de 5 stele deschis in 2018, cu un design modern, servicii si facilitati de calitate. Recomandat cuplurilor.
Localizare: Ikones Seafront Luxury Suites este localizat in Rethymno, peste drum de plaja de nisip premiata cu Blue Flag, unde sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Aeroportul din capitala Heraklion este la 80 km, iar cel din Chania la 70 km.
Dotari camere: Ikones Seafront Luxury Suites dispune de 77 de suite pentru 2 pana la 4 persoane. Toate au un aspect contemporan si sunt dotate cu aer conditionat, acces internet WiFi, telefon (cu plata), seif, televizor satelit, birou, mini frigider, facilitati pentru preparat cafea, baie cu dus, uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Ikones Seafront Luxury Suites pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, lift, mini biblioteca, zona vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant principal tip bufet cu terasa si SHO W cooking, 1 restaurant a la carte, 1 cafe-bar cu terasasnack bar, piscina cu sezlonguri, prosoape pentru plaja/piscina gratuite, doctor la cerere (cu plata). Exista posibilitatea practicarii sporturilor nautice (cu plata). Hotelul are un centru SPA, jacuzzi (gratuit), sala fitness (gratuit).
Clasificarea oficiala: 5 stele
Pagina web: https://ikonessuites.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.