Cere oferta Cere oferte
Vacante

Grecotel Creta Palace

5 stele

   Rethymnon, Grecia Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grecotel Creta Palace, Rethymnon, Grecia

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Grecotel Creta Palace se află intr-o locatie excelentă, langă o plajă cu nisip fin, la 5 km de centrul orasului Rethymnon. Acest complex exclusivist, de 5 stele, are 10 restaurante și baruri, 2 piscine in aer liber, o piscină interioară și o zonă de plajă privată.

Camerele elegante de la Grecotel Creta Palace au aer conditionat si podea din lemn. Sunt dotate cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si mini hi-fi. Oaspetii au la dispozitie gratuit halate de baie si papuci de casă.

Premiat pentru bucătăria sa rafinată, Grecotel Creta Palace oferă 10 restaurante si baruri.

Oaspetii pot petrece momente de relaxare in zona impresionantă cu piscine in aer liber, piscine interioare si piscină pentru copii, cu tobogan.

Noul centru spa Elixir de la malul mării pune la dispozitie tratamente cosmetice si corporale, oferite de terapeuti indieni. Acesta are o piscină interioară cu mozaicuri Jet Black, o sală de sport cu vedere la piscină si echipamente ultramoderne si un patio la soare, cu cadă cu hidromasaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grecotel Creta Palace, Rethymnon, Grecia