Cere oferta Cere oferte
Vacante

CHC Galini Sea View - Adults only

5 stele

   Agia Marina, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CHC Galini Sea View - Adults only, Agia Marina, Grecia

Descriere HOTEL CHC GALINI SEA VIEW:
CHC Galini Sea View este un hotel de 5*, construit la aproximativ 200 de metri de plaja cu nisip si la 100 de metri de strada principala din Aghia Marina, avand o vedere excelenta la plaja si mare. Resortul reprezinta alegerea ideala pentru un sejur relaxant.

Tip masa:
All Inclusive.

Localizare HOTEL CHC GALINI SEA VIEW:
Hotelul se afla la 8 km de orasul Chania, 22 km de aeroportul international din Chania si la 160 km de aeroportul Heraklion.

Plaja:
Hotelul se afla la 200 de metri de plaja cu nisip din Agia Marina. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt gratuite, in limita locurilor disponibile

Dotari camere:
Toate camerele sunt spatioase si sunt dotate cu: aer conditionat individual reglabil, minifrigider, minibar (la cerere), seif, televizor cu ecran plat, acces internet, telefon, uscator de par si papuci.

Facilitati HOTEL CHC GALINI SEA VIEW:
Restaurantul principal este situat la etajul al treilea al cladirii principale, cu o vedere panoramica spre golful Agia Marina, capacitatea este de 300 de persoane. Barul de la piscina functioneaza in timpul zilei, barul principal este situat in apropiere de receptie si de zona de relaxare si are o vedere panoramica la golf. Hotelul ofera piscina exterioara, zona de Spa cu sauna si hamam si un shopping center cu suveniruri. Se pot rezerva la receptia hotelului contra cost: schi nautic, zborul cu parapanta, Jet Ski, navigatie, scuba diving si multe alte sporturi.

Clasificarea oficiala: 5*, Clasificarea tour operatorului: 5*


Web: www.chchotels-crete.com


Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.