Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Atermono Boutique Resort - NOU 2019 (C)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Atermono Boutique Resort - NOU 2019 (C), Rethymnon, Grecia

Locatie
Platanes (Rethymnon), la 4 km de Rethymnon, la 64 km de orașul Heraklion, la 40 km de aeroportul internațional Chania, la 49 km de Chania. Taverne, magazine, baruri - în 200 m.Noul hotel se va deschide în mai 2019.
Recomandari
Un hotel modern, lângă mare, o selecție de camere confortabile, restaurant, bar, piscină, centru de fitness.


Descriere camere
Total 36 camere: Suites Standard GV (~27 mp), Suites Deluxe SSV (~27 mp), Deluxe Suites 2 level SSV or GV (~37 mp), Deluxe Suites 2 level Private Pool/SSV (~40 mp), Atermono Suites 2 level Private Pool/SV (~40 mp). Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, TV cu ecran plat, telefon direct, acces Wi-Fi gratuit, baie (duș), uscător de păr, halate de baie, seif (gratuit), mini-frigider, halate de baie și papuci, cafea / ceai (ceainic), balcon / terasă.Suite Standard GV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană și o canapea.Suite Deluxe SSV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană și o canapea.Deluxe Suite 2 level SSV or GV Plan deschis, la nivelul inferior - o zonă de living cu o canapea, la ultimul etaj - un pat dublu.Deluxe Suite 2 level Private Pool / SSV Plan deschis, la parter - o zonă de living cu o canapea, la ultimul etaj - un pat dublu, piscină privată, vedere laterală la mare.Atermono Suite 2 level Private Pool / SV Plan deschis, la parter - living cu canapea, la ultimul etaj - pat dublu, piscină privată, vedere la mare.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.