Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel TTS Spa&Wellness Covasna

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel TTS Spa&Wellness Covasna, Covasna, Romania

Hotelul TTS 4* Spa & Wellness se află situat pe strada Mihai Eminescu nr. 225, foarte aproape de Spitalul de Recuperare Cardiovasculara, în renumita zonă Valea Zânelor din staţiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală. Hotelul TTS 4* Spa & Wellness se află la 37 km de Sfântu Gheorghe, la 67 km de Băile Tuşnad şi la 43,5 km de Balvanyos.

Hotelul dispune de 52 de camere duble și single, 3 apartamente family, 1 apartament deluxe și 1 apartament prezidențial, dotate cu TV cu ecran plat, balcon, internet WiFi, baie cu duș, uscător de păr.


Camerele duble twin au o suprafață de aprox. 30 mp, 2 paturi twin, balcon cu terasă, vedere munte sau grădină, zonă de relaxare, fierbator de apa, TV LCD, sistem climatizare, internet wireless, mini-bar, seif, baie cu duș, uscător de păr, uscător de haine, halat de baie, papuci de casă și articole cosmetice.

Camerele duble standard twin sunt 3 dintre cele 52 și sunt situate deasupra copertinei, panorama acestora fiind ușor obstrucționată.

Camerele duble premier sunt adresate persoanelor cu dizabilități, fiind în număr de 4, dintre cele 52 de camere duble standard.

Apartamentul Deluxe are o suprafață de 85 de mp, balcon cu terasă, vedere spre munte sau grădină, living cu canapea extensibilă, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cadă cu hidromasaj.

Apartamentul Family are o suprafață de 55 mp și dispune de 2 camere: dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, zonă de servire a mesei, fiecare cu baie proprie.


Apartamentul Prezidențial (Penthouse) are o suprafață de 113 mp, 2 dormitoare cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă și zonă de servire a mesei, baie cu duș și cadă.

Hotelul ofera clientilor parcare privata gratuit.


Hotelul ofera clientilor parcare privata gratuit.


Hotelul dispune de o zona de Wellness & Spa unde oaspetii se pot rasfata la masaj, pot face sauna uscata finlandeza, pot merge in camera salina sau se pot bucura de beneficiile inotului si/sau gimnasticii in piscina. In ceea ce priveste procedurile de masaj, personalul hotelului este unul calificat si poate efectua o gama larga de tipuri de masaj: de la masaj limfatic si anticelulitic la masaj de relaxare, dus Vichy cu sau fara exfoliere si jacuzzi.


De asemenea, clientii hotelului au acces la sala de jocuri unde pot petrece timp de calitate impreuna cu familia sau prietenii jucand tenis de masa sau biliard. De asemenea, clientii hotelului se pot bucura de plimbari in aer liber cu bicicletele pe care hotelul le pune la dispozitie la cerere.


Hotelul dispune si de o baza proprie de tratament balneo-climateric. Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice care a facut din orasul Covasna o statiune de interes national, lansata si pe piata internationala, recunoscuta ca fiind statiunea “inimii”.


Site: https://www.hotelttscovasna.ro/

Rezervari directe: Rezerva AICI

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.