Cere oferta Cere oferte
Vacante

COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR

Stațiuni balneo în România
 | 
Destinații în România
 | 
Paște în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR, Covasna, Romania

INFORMATII GENERALE:


Covasna / Cerbul Complex Balnear este primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna inaugurat in anul 1972, deschizand astfel drumul spre turismul modern.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:
Hotelul este dispus pe 4 etaje, avand un numar total de 125 de camere, clasificate la 3*. Este conectat cu Baza de Tratament si restaurantul Covasna, situat la parterul hotelului, avand 2 sali de restaurant si o terasa exterioara, fiind conectat prin culoare pentru confortul turistilor si pentru o eficacitate cat mai mare a tratamentului balnear realizat.
Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare gratuita, in limita locurilor disponibile si internet WI-FI in spatiile de circulatie comune.

FACILITATI UNITATE:

Tratament: baza de tratament proprie dotata cu sauna, sala de gimnastica, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat, serviciu de asistenta medicala permanent.

Baza de tratament aferenta Hotelurilor Covasna si Hotelului Cerbul se afla intre cele doua corpuri.


Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) cardul de sananatate si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

DESCRIERE CAMERE: Unitatea dispune de 248 locuri in camera duble si single. Camerele sunt dotate cu tv led, baie cu dus, internet, minibar


LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 3 km de gara.

ATRACTII TURISTICE: Cetatea Zanelor, atestand prezenta dacilor si romanilor in zona; Planul Inclinat (instalatie ingenioasa, construita inainte de 1899 care asigura transportul materialelor fara se folosi un motor).


POLITICI: Check-in dupa ora 14:00, check-out cel tarziu la ora 12:00.
Fumatul este interzis in incinta complexului.
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului. Repartititia camerelor pe Hotel Covasna sau Cerbul se face la receptie in momentul cazarii.

SERVICII DE MASA: Se acorda in restaurantul Covasna*** in regim bufet sau meniu fix (in functie de oferta), situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzator categoriei 3 stele, dispune de o capacitate de 320 locuri, in doua saloane si un numar de 60 locuri pe o terasa neacoperita. Restaurantul are un meniu a la carte si dietetic, bucatarie traditionala si internationala. In incinta restaurantului se organizeaza mese festive si evenimente. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR, Covasna, Romania

Pot achizitiona sejurul la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 12.00.

COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR este potrivita pentru copii?

Unitatea se adreseaza in special sejururilor cu tratament balnear inclus insa copiii sunt bineveniti.

COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR accepta animale de companie?

Nu se accepta animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR?

Restaurantul, baza de tratament

Exista optiunea de all inclusive la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR?

Aceasta optiune nu este posibila in cadrul acestei unitati.

Exista parcare privata la COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR?

Hotelul dispune de parcare proprie gratuita.

Locatie COVASNA / CERBUL COMPLEX BALNEAR, Covasna, Romania