Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA TRIDENT

4 stele

   Costinesti

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA TRIDENT, Costinesti, Romania

Asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui in Costinesti, intr-o zona pitoreasca din litoralul romanesc, cu un cadru arhitectural deosebit, Pensiunea Trident **** este locul unde gasesti servicii excelente de cazare pe litoral, din categoria locatii cazare ideale pentru cei ce se lasa fermecati de valurile si briza marii si vrajiti de glasul pescarusilor de pe litoral, totul intr-un decor si confort excelent.

Descriere camere:
Duble: 14 dintre care:
9 Camere duble matrimoniale: 3 camere la etaj si 6 camere la parter;
3 Camere duble matrimoniale cu vedere spre mare, la etaj;
2 Camere Family. Camera dispune de 1 pat matrimonial si 1 pat supraetajat de 2 locuri. Camerele Family sunt situate la etaj,

Apartamente: 1 - Apartamentul Senior de Luxe este cel mai mare spatiu de cazare din pensiune. Este dotat cu mobilier modern si accesorii utile turistilor pe perioada sejurului. Datorita spatiului si dotarilor, de obicei, apartamentul Senior de Luxe reprezinta optiunea ideala calitate/confort/pret pentru familiile care doresc sa vina la mare insotiti de bunici, parinti si copii. Apartamentul este compus din 2 incaperi, despartite printr-o usa, accesul la baie facandu-se separat din ambele incaperi, fara a se trece dintr-o camera intr-alta : un living extins (40 mp) cu balcon cu vedere spre mare – in care se gasesc o canapea extensibila si 1 pat matrimonial si un dormitor (24 mp cu pat matrimonial ) cu balcon vedere spre gradina amenajata in pensiune.

Apartamente Junior: 1 - Apartamentul junior De Luxe este un apartament de tip business, compus din 2 incaperi , despartite printr-o usa dubla glisanta. Ambele incaperi au un balcon comun dublu, cu vedere directa spre mare. Apartamentul este dotat cu mobilier cu un design modern, cu accesorii utile turistilor pe perioada sejurului. Prima incapere este un living in care se gaseste o canapea extensibila si cea de-a doua incapere este dormitor in care se gaseste un pat matrimonial.


Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -wi- fi, uscator de par, paturi matrimoniale, telefon, mocheta.

Descriere facilitati:
Dotari generale:
restaurant, parcare proprie -gratuita, in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii - amplasat in spatiul verde din cadrul pensiunii, internet -WI-FI. Oaspeții se pot bucura de micul dejun în grădina de vară, iar proprietatea oferă facilități de grătar.

Servicii: contra cost: masa de biliard, masa de tenis, servicii telefonice si fax; incluse in tarif informatii turistice, primirea si transmiterea de mesaje si corespondenta, comenzi taxi, spalat / calcat lenjerie.

Distractie: sală de jocuri.

Servicii masa:
masa se serveste in restaurantul Trident, categoria 4 margarete, in sistem MENIU FIX-2 variante la alegere. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 35.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 45.00 Lei/ zi/ persoana.


Servicii masa copii:
- copiii 0-17 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 17 ani
- un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 13 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar asigurat);
- un copil peste 14 ani achita pat suplimentar.
Tariful patului suplimentar pentru copii 0- 17 ani este 66.00 Lei/ noapte.

DUBLA FAMILY- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 13 ani

APARTAMENT JUNIOR VEDERE MARE- capacitate maxima 4 persoane (adulti si copii)

APARTAMENT SENIOR VEDERE MARE- capacitate maxima 6 persoane (adulti si copii)

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.