Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati PENSIUNEA MARIA, Costinesti

Terrace
Room TV
Private bathroom
Airconditioning
Reception desk
Garden
Bar
Minibar

Descriere PENSIUNEA MARIA, Costinesti

RO Amplasata in zona epavei, Pensiunea Maria asigura accesul imediat la plaja. Briza marii si linistea va vor asigura clipele de relaxare dorite. /

EN Located in the wreck area, Pensiunea Maria provides immediate access to the beach. The sea breeze and peace will ensure the desired moments of relaxation.
Descriere camere:
RO Număr total camere: 15
Duble: 15 - dintre care 8 camere duble cu vedere frontala la mare si 7 camere duble cu vedere la gradina.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minifrigider, baie cu dus, balcon. /

EN Total number of rooms: 15
Doubles: 15 - of which 8 double rooms with front sea view and 7 double rooms with garden view.
Room facilities: air conditioning, TV, mini fridge, bathroom with shower, balcony.
Descriere facilitati:
RO Dotari generale: parcare proprie, frigider in unitate, sala de mese, living, TV in living, bar, gradina, terasa, foisor in curte, gratar/ barbeque, transport auto. /

EN General facilities: private parking, refrigerator in the pension, dining room, living room, TV in the living room, bar, garden, terrace, gazebo in the yard, barbecue, transfers by car.
Locatie:
RO Pensiunea este situata la 30 de metri de mare, in zona epavei. Plaja: nisipoasa, intrare in mare cu pietricele si usor abrupta. / EN The pension is located 30 meters from the sea, in the wreck area. Beach: sandy, pebble entrance and slightly steep.
Politici:
RO • Cazarea se va face incepand cu ora 16:00 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 11:00 a zilei de plecare din hotel. Dupa ora 11:00 hotelul va incasa de la turist 50% din contravaloarea tarifului afisat la receptive pentru camera respective. Eliberarea camerei se va face obligatoriu pana la ora 18:00 a zilei de plecare. • Turistii preiau in momentul cazarii inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri. • Este interzis folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel • Este interzisa detinerea de material periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel • Vizitatorii trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate( pasaoort, carte de identitate) si numai in intervalul orar 08:00-23:00 • Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie • Turistii trebuie sa respecte regulile unitatii de cazare privind animalele de companie • Este interzisa tulburarea linistii in hotel • Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie • Este interzis turistilor sa paraseasca restaurantul cu alimente perisabile / EN Check-in from 16:00; Check-out until 11:00. It is forbidden to use cooking or heating equipments in the rooms.
Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 9.99 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
- copiii intre 10-13.99 ani achita 70% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
- copiii peste 14 ani achita loc integral in camera dubla cu pat suplimentar asigurat.
Se accepta maxim 2 copii in camera cu 2 adulti. /

EN (in the room with 2 adults):
- 1 child 0-9.99 years old: free accommodation, without extra bed provided; the second child 0-9.99 years old: pays 50% of the adult accommodation rate with extra bed provided.
- children 10-13.99 years old: pay 70% of the adult accommodation rate with extra bed provided.
- children over 14 years old: pay the full adult rate with extra bed provided.
Maximum 2 children are allowed in the room with 2 adults.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie PENSIUNEA MARIA, Costinesti