Vacante

HOTEL INTIM

3 stele

   Strada Pescarului, 907090 Costineti, România, Costinesti Vezi pe harta

Litoral România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL INTIM, Costinesti, Romania

RO Hotel Intim (fostul hotel Scoica) beneficiaza de o pozitionare foarte buna, in zona nordica a statiunii, la doar 130 de metri de plaja, in apropierea Epavei din Costinesti.

Hotel Intim (fostul hotel Scoica) beneficiaza de o pozitionare foarte buna, in zona nordica a statiunii, la doar 130 de metri de plaja, in apropierea Epavei din Costinesti.

Descriere camere:
Dotari camere: mobilier nou, aer conditionat, geam termopan, internet wireless, televizor, cablu tv, minibar si baie cu dus.

Descriere facilitati:
Dotari generale: doua etaje, 37 duble si 7 camere single, moderne si spatioase, dispune de restaurant cu specific national si international, terasa, bar de zi, curte interioara, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati copii:
RO (in camera dubla cu 2 adulti):
- 2 adulti si 1 copil cu varsta 0-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii cu varsta 0-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar, se va achita 69 lei/zi.
- 2 adulti si 1 copil cu varsta 12-17.99 ani achita 69 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil cu varsta 0-11.99 ani si 1 copil cu varsta 12-17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, iar pentru al 2-lea copil se achita 69 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Shower
Free wireless internet
Air conditioning
Free parking
Reception desk
Garden
Bar
Minibar

Locatie HOTEL INTIM, Costinesti, Romania