Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Jaime I Hotel, Salou, Spania

Descriere:Hotelul Jaime I 3* este destinatia ideala pentru o vacanta perfecta alaturi de copiiLocalizare: In centrul statiunii populare Salou, la 5 minute de plaja si la 20 de minute de mers pe jos de parcul de distractii si waterpark Port Aventura
Dotari camere: Hotelul dispune de 700 camere luminoase, mobilate in stil clasic si dotate cu baie cu cada, tv satelit, telefon,seif.Balcon cu vedere la piscina (la cerere, cu supliment)
Facilitati hotel: programe foarte atractive de divertisment pentru adulti si copii, doua piscine exterioare si una incalzita, interioara, pool bar, zona wellness, wifi, receptie 24 h, sala de sport, teren de tenis padel, mini golf, parcare.
Pagina web: http://www.hoteljaimeprimero.com/en

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.