Cere oferta Cere oferte
Vacante

4R Salou Park Resort II

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere 4R Salou Park Resort II, Salou, Spania

Descriere: Salou Park Resort II 3* este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Salou. A fost inaugurat in 1963 si este renovat in fiecare an. Salou Park Resort este situat intr-o zona linistita si in acelasi timp centrala, fiind aproape de toate cluburile si restaurantele din statiune.
Localizare:Salou Park Resort II 3* se afla localizat la 100 metri de plaja Capellans, in centrul statiunii Salou,atmosfera fiind perfecta atat ziua cat si seara. Se afla aproape de magazine,restaurante si de localurile care anima viata de noapte a statiunii.Dotari camere: cele 417 camere sunt impartite in doua cladiri: Salou Park I 4 * si Salou Park Resort II 3*. Camerele au balcon sau terasa si beneficiaza de aer conditionat (15.06-15.09), baie cu dus si uscator de par, TV, telefon, mini-frigider (contra cost) si seif (contra cost).
Facilitati hotel: acestea sunt comune in intreg resortul si includ:piscina, SPA & Wellness (sauna,tratamente), sala de fitness, salon de infrumusetare, doua restaurante, wifi, entertainment adulti si copii, terasa cu vedere panoramica la mare


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.