Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Rosamar Spa Hotel, Lloret de Mar, Spania

Descriere: Rosamar Spa este un hotel de 4 stele superior din statiunea Lloret de Mar, ce detine in 261 camere desfasurate pe 5 etaje.
Localizare: Hotelul Rosamar Spa este localizat pe plaja, in zona cea mai populara a statiunii Lloret de Mar, la 0,75 km de centrul orasului si la 78 km de Barcelona. In apropierea hotelului se gasesc Muzeul Maritim, Water World si Gran Casino.
Dotari camere: Hotelul Rosamar Spa are toate camerele dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, TV satelit, telefon, frigider, baie cu dus, uscator de par si balcon.
Facilitati hotel: Hotelul Rosamar Spa ofera clientilor receptie 24 de ore, aer conditionat si wi-fi in toate zonele publice, camera pentru bagaje, 2 restaurante, baruri, 3 piscine exterioare si una interioara, sezlonguri si umbrele, centru SPA cu hidroterapie si salon de infrumusetare, centru fitness, centru de conferinte. Nu se accepta animale de companie.
Clasificare oficiala: 4* superior
Pagina web: https://www.rosamarhotels.com/en/hotel-costa-brava/hotel-lloret-de-mar/hotel-rosamar-spa/photos-videos

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Rosamar Spa Hotel, Lloret de Mar, Spania