Cere oferta Cere oferte
Vacante

CAPRICI

4 stele

   Santa Susanna, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CAPRICI, Santa Susanna, Spania

Foarte bine 7.6 Booking.com Hotelul se afla chiar pe plaja statiunii Santa Susanna, aproape de magazine, restaurante, baruri si parc de distractii, oferind servicii de calitate superioara si numeroase facilitati atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, situata foarte aproape de mare si inconjurata de palmieri, echipa de animatori si spectacole tematice in decursul zilei si seara.

Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune sau pensiune completa, toate mesele tip bufet. Hotelul are restaurant, snack bar, bar, terasa la piscina.

SPA & Welness
Centrul SPA are sauna si baie de aburi (contra cost).

Localizare
Hotelul este situat foarte aproape de plaja, intr-o zona linistita, la scurta distanta de centrul comercial din Santa Susana.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.