Cere oferta Cere oferte
Vacante

ACAPULCO

3 stele

   Lloret De Mar, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ACAPULCO, Lloret de Mar, Spania

Site Web
http://www.hotelacapulcolloret.com//

SPA & Welness
Centrul Spa prevede jacuzzi si solar.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in cadrul resturantului principal deschis intre orele 08 – 21:30. Acesta prezinta gastronomie internationala, dar si meniuri mexicane, pescaresti si catalane. De asemenea, le stau la dispozitie si un bar elegant si terasa in aer liber din gradina.

Sport si divertisment
Turistilor le stau la dispozitie: piscina exterioara, gradina cu terasa, sala de jocuri video, spectacole de divertisment.

Localizare
Hotelul de 4* Acapulco este localizat central, cu acces facil catre principalele zone de shopping ale localitatii si la circa 500 m de plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.