Cere oferta Cere oferte
Vacante

Rosamar

3 stele

   Benidorm

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Rosamar, Benidorm, Spania

Descriere HOTEL ROSAMAR:
Hotelul recent renovat este amplasat intr-o locatie perfecta, oferind oaspetilor acces usor la o varietate de locuri turistice populare. Magazinele, restaurantele, barurile si viata de noapte se afla la mai putin de 10 minute de mers de hotel.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar este situat la numai 400 de metri de plaja Levante din orasul Benidorm,

Plaja:
Plaja publica cu sezlonguri si umbrelute se afla la mai putin de 400 metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Rosamar este dispus pe 14 etaje cu un total de 364 de camere spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, televizor, seif (contra cost), internet Wi-Fi (contra cost), baie, balcon.

Facilitati HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar pune la dispozitia oaspetilor: piscina in aer liber inconjurata de terasa cu sezlonguri,piscina pentru copii, Aquapark (deschis 2017) centru Spa cu piscina interioara, cada cu hidromasaj si sauna, restaurant tip bufet cu bucatarie deschisa, snack-bar langa piscina, bar cu pian, sala de gimnastica, teren de minigolf, teren de tenis, facilitati de tenis de masa, parcare privata, camera pentru bagaje, animatie pentru adulti si pentru copii.

Web: www.hotelrosamar.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.