Cere oferta Cere oferte
Vacante

RH Princesa

4 stele

   Benidorm

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RH Princesa, Benidorm, Spania

Descriere HOTEL RH PRINCESA:
Hotelul renovat complet in 2016 se afla intr-o locatie linistita in Benidorm, la cateva minute de plaja Levante si de zona cu magazine, restaurante, baruri de tapas si alte atractii locale.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL RH PRINCESA:
Hotelul se afla la 400 de metri de plaja Levante, la mica distanta de Parcul Aiguera din Benidorm. Parcul acvatic Aqualandia este la mai putin de 3 km.

Dotari camere:
Camerele de
la RH Princesa sunt luminoase, spatioase si au podea din lemn. Sunt dotate cu: aer
conditionat/incalzire, TV satelit, minibar, seif (optional), birou, telefon, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon cu vedere spre munte sau piscina.

Facilitati HOTEL RH PRINCESA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati: cafe-bar, restaurant bufet, piano lounge, receptie 24h, schimb valutar, inchirieri biciclete. acces Wi-Fi gratuit, camera de jocuri, camera bagaje, servicii de spalatorie, piscina cu tobogane, piscina pentru adulti cu jacuzzi, terasa pentru plaja cu sezlonguri, centru spa (contra cost) cu 2 piscine interioare incalzite, cada cu hidromasaj si bai turcesti, sala de sport cu ore de aerobic si yoga.

Facilitati copii:
Activitati distractive pentru copii pe tot parcursul zilei cu echipa de animatori, loc de joaca, babysitting (la cerere, contra cost), club pentru copii, splash zone.

Web: www.rh-hotels.co.uk/hotels-benidorm/hotel-rh-princesa

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.