Cere oferta Cere oferte
Vacante

Centro Mar Hotel (Adults Recommended)

3 stele

   Benidorm

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Centro Mar Hotel (Adults Recommended), Benidorm, Spania

Descriere HOTEL CENTRO MAR:
Hotelul renovat recent este localizat ideal in inima centrului vechi al statiunii Benidorm, in imediata apropiere a celor doua plaje renumite, Levante si Poniente, premiate cu steag albastru. Hotelul se afla intr-o zona rezidentiala, nu este posibil accesul cu autocarul pana langa hotel.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL CENTRO MAR:
Hotelul se afla la 1 minut distanta de cea mai apropiata plaja, la 60 km de Aeroportul Alicante si 160 km de Aeroportul Valencia.

Dotari camere:
Hotel Centro Mar are camerele confortabile, dotate cu: televizor, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, baie cu dus.

Facilitati HOTEL CENTRO MAR:
Hotelul dispune de: piscina exterioara si terasa pentru plaja la ultimul etaj al hotelului, cu o vedere spectaculoasa la mare, restaurant bufet, bar pe acoperis, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, receptie 24h, rent-a-car, camera pentru bagaje.

Web: www.hotelcentromar.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.