Vacante

Benidorm Centre (Adults Only)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Benidorm Centre (Adults Only), Benidorm, Spania

Descriere HOTEL BENIDORM CENTRE:
Benidorm Centre este un hotel primitor aflat in centrul statiunii Benidorm, in inima zonei de cumparaturi si distractii a statiunii.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa

Localizare HOTEL BENIDORM CENTRE:
Hotelul este situat in centrul orasului Benidorm, la 10 minute de orasul vechi, in apropierea parcurilor de distractie Terra Natura si Terra Mitica. Aeroportul Alicante este la 58 km iar cel din Valencia la 148 km.

Plaja:
Hotelul se afla in apropierea plajei Levante, o plaja lunga de aproximativ 2 km cu nisip fin. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Benidorm Centre dispune de 99 camere, dotate cu: balcon, aer conditionat, seif, minibar, tv, telefon, baie cu uscator de par, prosoape.

Facilitati HOTEL BENIDORM CENTRE:
Hotelul ofera piscine in aer liber atat pentru adulti cat si pentru copii, sala de fitness, sauna, beauty salon, bar si lounge tv, cafenea,
camera pentru recreere, camera pentru bagaje, restaurant tip bufet, activitati de divertisment seara, parcare (contra cost), wi-fi (contra cost).

Web: www.benidormcentre.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.