Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Villa Larisa, Corfu, Grecia

Recomandari

Vila de inchiriat cu 3 etaje si o suprafata totala de 300 mp situata în apropiere de celebrul Palat Achillion, palatul împărătesei Elisabeta a Austriei (Printesa Sissy), construit în perioada 1890-1892, după una din vizitele sale la Corfu. 

 

Vila are o vedere magnifică la mare, la munte, pădure, de asemenea, dispune de mobilier, usi la intrare din oțel, aer conditionat, piscina, parcare, gradina, gazon, gratar, garaj, încălzire, cameră de spălătorie. Vila este complet retrasa, ascunsa de privirile curioase și nu are clădiri adiacente. Acest loc minunat vă va permite să vă bucurați de liniște, aer curat și un climat plăcut, astfel încât vacanta va fi mult mai confortabilă.

Nivel 1:  este format dintr-un dormitor, living cu bucatarie, o baie si o sala de sport.

Nivel 2: este format dintr-un dormitor, living cu bucatarie, o baie.

Nivel 3: este format din 3 dormitoare, 2 bai.

 

Depozit: EUR 1,000


Descriere camere

Descriere: 5 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii utilate.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati Villa Larisa, Corfu, Grecia

Piscina
Internet
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Incalzire
Sala de antrenament
Canale TV prin satelit
Luxurious
>300 m
5+ dormitoare

Locatie Villa Larisa, Corfu, Grecia