Vacante

Primavera Hotel (Dassia)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Primavera Hotel (Dassia), Corfu, Grecia

Localizare: Aceasta proprietate este la 250 de metri de plaja din Dasia. Orasul Corfu se afla la 12 km de Hotelul Primavera.Dotari camere: Hotelul dispune de camere luminoase si aerisite, cu ferestre din podea pana in tavan. Balcoanele ofera vedere la piscina sau la gradina. Alte facilitati: aer conditionat, televizor, frigider si baie privata cu dus. Facilitati hotel: In jurul piscinei exista o terasa cu pardoseala de piatra, cu sezlonguri si umbrele, pe care oaspetii le pot folosi gratuit. Exista, de asemenea, un bar la piscina care serveste gustari si bauturi racoritoare. Micul dejun continental este servit zilnic.Hotelul Primavera are o zona de lounge cu un TV mare cu ecran plat si canale prin satelit. Alte facilitati ale hotelului includ o masa de biliard, o masa de tenis de masa si internet wi-fi (cu plata).www.primaverahotel.gr/en

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.