Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mega Hotel (Ipsos), Corfu, Grecia

Localizare:Situat peste drum de plaja, acest hotel administrat de o familie este situat central in Ipsos, langa toate activitatile statiunii. Dotari camere: Hotelul dispune de 65 de camere, complet utilate si modern renovate. Cele mai multe dintre ele ofera vedere la mare si ferestre cu geam dublu pentru izolarea fonica dar si baie proprie, TV LCD, frigider, aer conditionat, internet wi-fi gratuit.Facilitati hotel: O taverna traditionala cu vedere la mare serveste un mic dejun tip bufet, precum si preparate din bucataria greceasca si italiana. Exista, de asemenea, un bar rustic cu o terasa. Hotelul Mega Beach are o piscina privat cu apa dulce cu sezlonguri si umbrele gratuite, precum si un bar si un restaurant greco-italian, cu un meniu variat pentru a se potrivi tuturor gusturilor.www.megahotel.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.