Vacante

Marbella Nido Suite Hotel And Villas (Adults Only 16+) (C)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Marbella Nido Suite Hotel And Villas (Adults Only 16+) (C), Corfu, Grecia

Descriere: Situat intr-un amfiteatru cu alei de piatra si gradini inflorite, acest hotel are vedere la Marea Ionica. Cazarea cuprinde 70 de apartamente, toate oferind o gama completa de facilitati.

Localizare: MarBella Nido Suites Hotel Villas Adults Only este o proprietate de 5 stele vizavi de plaja Agios Ioannis Peristeron si la aproximativ 17 km de la aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit),telefon, seif (gratuit), TV (cu canale prin satelit), minibar, aparat de cafea espresso, ceainic, baie privata cu dus sau baie, uscator de par, oglinda cosmetica, halat de baie, papuci, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de menajera (zilnic), schimbare lenjeriei (zilnic), schimbare prosoape (zilnic), spalatorie/curatatorie chimica/serviciu de calcatorie (contra cost),turndown service.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, semineu, colt de internet (gratuit), Wi-Fi in toate zone publice (gratuit), camera pentru bagaje, piscina cu apa dulce (10:00- 19:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina si la plaja), parcare, medic de garda (contra cost).

Web site: https://www.marbella.gr/marbella-nido/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.