Vacante

CNic Paleo Art Nouveau (Paleokastritsa)

4 stele

   Paleokastritsa

Oferte speciale Târg de Turism

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CNic Paleo Art Nouveau (Paleokastritsa), Paleokastritsa, Grecia

Descriere: Aceasta proprietate este formata din 179 de camere de lux si spatioase, fiecare cu decor Art Nouveau si mobilier elegant. Oaspetii se pot bucura de asemenea doua piscine in aer liber, o plaja in apropiere, facilitati sportive la fata locului si optiuni de divertisment.

Localizare: CNic Paleo ArtNouveau este un hotel de 4 stele situat pe un deal, in satul de pe coasta Paleokastritsa, la aproximativ 300 m de cea mai apropiata plaja si la 20 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), telefon direct (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit, frigider (gratuit), baie privata cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de trezire(la cerere), room service(contra cost), serviciu de menajera (de 6 ori pe saptamana), schimbare prosoape (3 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (2 ori pe saptamana), spalatorie serviciu (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, lift, Wi-Fi in zona holului (gratuit), minimarket, magazin de bijuterii, 2 piscine (10:00-18:00), piscina/plaja prosoape (contra cost), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa la plaja), medic de garda (contra cost), parcare (gratuit), schimb valutar, inchiriere auto (contra cost).

Web site: https://paleo.cnichotels.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.