Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA NISSAKI BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere ATLANTICA NISSAKI BEACH, Nissaki, Grecia

Bine 7,0 Booking.com Nissaki Beach 4* este situat pe plaja, in golful Nissaki, din insula Corfu, la 22km de orasul Corfu, de port si aeroport. Un hotel confortabil, cu o poziție superbă cu vedere spre golful cu acelasi nume, înconjurat de plantații de măslini in terase si flancat pe ambele părți de plaje cu pietricele. Facilitățile sale excelente, ambientul și locația avantajoasa il recomanda drept alegerea ideală pentru vacanță perfectă la plajă. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare:
Hotelul Nissaki Beach este situat pe plaja, hotelul ofera frumoase privelisti panoramice asupra golfului Nissaki. Distante: 22km - Oras Corfu/Port/Aeroport, 2km - prima localitate.

Website:
www.nissakibeach.gr

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.