Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL MARIA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MARIA, Constanta, Romania

Cu acces rapid spre centru, port, zona industriala si litoral, Hotel MARIA va ofera toate facilitatile unei unitati de cazare de 3 stele standard, respectiv 3 stele superior pe drept meritate.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif - in camerele 3 stele superior, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, acces pe baza de cartela magnetica - in camerele 3 stele superior, telefon. Numar total camere: 85 Single: 8 - standard Duble: 73 - 27 duble twin standard, 19 duble matrimoniale standard, 13 duble twin superior, 14 duble matrimoniale superior Apartamente: 3 - standard Garsoniere: 1 - standard
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, bar. Servicii: spalatorie, calcatorie, birou de turism, serviciu de trezire.
Locatie:
Hotel MARIA este situat in apropierea garii, la intersectia a doua mari bulevarde, 1 Decembrie 1918 si Ferdinand, langa Banca Comerciala Romana.
Atractii turistice:
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, compus din sase sectiuni: delfinariu, planetariu, observator astronomic, microrezervatie si expozitie de pasari exotice si decor, Acvariul, Muzeul Marinei Romane, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Muzeul Portului Constanta si Muzeul de Sculptura „Ion Jalea”, Farul Genovez, Edificiul roman cu mozaic, faleza cu Cazinoul Constanta, plaja Modern.
Politici:
Check-in: dupa ora 15:00. Check-out: pana la ora 12:00.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - 1 sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri si o sala de sedinte cu o capacitate de 26 locuri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.