Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Vila Gale Estoril

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Vila Gale Estoril, Estoril, Portugalia

Descriere HOTEL VILA GALE ESTORIL: Hotel Vila Gale Estoril renovat partial in 2004, situat la 300 m de plaja, in statiunea Estoril (Vale do Tejo), este o varianta foarte buna de cazare, atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere. Cazinoul Estoril, cel mai mare din Europa, se afl la 400 de metri de Vila Gale Estoril.
Tip masa: Mic dejun / demipensiune
Localizare HOTEL VILA GALE ESTORIL: Hotelul este situat in zona de coasta din Estoril, la 300 m de plaja si la 20 km distanta de Lisabona.
Plaja: Plaja Tamariz se afla la 2 minute de mers pe jos.
Dotari camere: Camerele hotelului Vila Gale Estoril au aer conditionat, sunt spatioase si includ un birou, TV prin satelit, seif si minibar contra cost. Unele camere ofer privelieati panoramice ale oceanului.
Facilitati HOTEL VILA GALE ESTORIL: Hotelul Ofera oaspetilor sai multiple facilitati: piscina exterioara cu privelisti ale Golfului Cascais si ale Oceanului Atlantic, sauna, club de sanatate, sala de fitness, jacuzzi, bar la piscina.Va puteti delecta cu mancaruri copioase in Restaurantul Inevitavel. Acesta serveste preparate si vinuri traditionale portugheze. Ulterior, puteti savura o bautura rece in Barul Royal.
Web: www.vilagale.pt

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.